Şirket Profili

Kurumsal

Şirket Profili

2015 yılında Düzce’de kurulan Woodimex Orman Ürünleri olarak 25 çeşitten fazla ağaç kaplama 30 yıllık tecrübeye sahip personelimizle profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Ahşap kaplama, kereste ve MDF kap satışı yapmaktayız. Woodimex Import Export olarak Avrupa, Ortadoğu, Afrika ülkelerine ihracat yapmakta ve her geçen gün daha da büyümeyi sürdürmekteyiz.

Çalışma şeklimizle fark yaratıyoruz!

Öncelikli amacımız sizin için en kaliteli ürünleri ürütmek, bunun için üretim esnasında titiz ve doğru teknikleri kullanarak kaliteden ödün vermeden üretim yapıyoruz. Tomruk tedariğini bizzat kendimiz yapıyoruz, ormandan müşterilerimizi memnun edecek boy ve ebatlarda tomruk seçip ülkemize getiriyoruz. Ham maddemizin %90'ı ithaldir. Ukrayna ve Romanya'da da üretim yapmaktayız. Ağaç kaplama da 0,50mm ‘den 2mm’e kadar kaliteli ağaç kaplamalar üretiyoruz. Satın aldığınız ürünleri hızlı bir sevkiyat programı çerçevesinde tarafınıza ulaşımını sağlıyoruz. Biliyoruz ki  başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi sürekli tercih etmesidir.

Woodimex Wood Veneer
Türkçe İngilizce
WhatsApp Hattı